Призначено Голову Державної служби України з питань праці

Jan302015

Двадцять першого січня Кабінет Міністрів призначив Романа Тарасовича ЧЕРНЕГУ головою Державної служби України з питань праці. Відповідне розпорядження №27-р від 21 січня опубліковано на сайті уряду.

Нагадаємо, що Постановою Кабінету міністрів від 10 вересня 2014 р. № 442 «Про оптимізацію системи центральних органів виконавчої влади» створено Державну службу України з питань праці, реорганізувавши шляхом злиття Державну інспекцію з питань праці та Державну службу гірничого нагляду та промислової безпеки і поклавши на Службу, що утворюється, функції з реалізації державної політики, які виконували органи, що припиняються (крім функцій з реалізації державної політики у сфері охорони надр), а також функції з реалізації державної політики у сфері гігієни праці та функції із здійснення дозиметричного контролю робочих місць і доз опромінення працівників.
Двадцять другого січня відбулося представлення Голови Державної служби України з питань праці працівникам служби.

Довідка:
ЧЕРНЕГА Роман Тарасович (1 листопада 1979, місто Галич, Івано-Франківська область) — український громадський і державний діяч, кандидат юридичних наук,  Народний депутат України VII скликання.

You can follow any responses to this entry through the RSS feed. Both comments and pings are currently closed.

Коментування заборонено.