Затверджено Положення про держслужбу зайнятості

Feb252015

Наказом Мінсоцполітики від 20 січня 2015 № 41 затверджено Положення про державну службу зайнятості — централізованій системі державних установ, діяльність якої спрямовується і координується Міністерством соціальної політики.

Служба складається із Центрального апарату, головних управлінь, управлінь, навчальних закладів служби зайнятості, центрів профорієнтації населення, інших підприємств, установ, організацій, утворених Службою. Гранична чисельність працівників Служби узгоджується Мінсоцполітики та затверджується головою Служби. Голова призначається на посаду і звільняється з посади Міністром соціальної політики.

Фінансування діяльності Служби здійснюється за рахунок коштів Фонду соцстраху на випадок безробіття.

Установи, що входять до складу Служби, є юридичними особами публічного права, мають печатку із зображенням Державного Герба та своїм найменуванням, власні бланки, рахунки в органах Державної казначейської служби та банківських установах.

Служба продовжує виконувати завдання і функції у сфері зайнятості населення, трудової міграції та соціального захисту від безробіття, а також функції виконавчої дирекції Фонду соцстраху на випадок безробіття, визначені Законами «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття», «Про зайнятість населення».

You can follow any responses to this entry through the RSS feed. Both comments and pings are currently closed.

Коментування заборонено.