Переносний низьковольтний вентиляційний агрегат «ТЕМП-НВ»

Jul032015

Спільна розробка МНТЦ «ТЕМП», НТУУ «КПІ» та ІЕЗ ім. Є.О. Патона

Науковий керівник розробки – д.т.н., професор Левченко О. Г.

Тел.: (044) 204-82-30, 097-699-22-97

E-mail: levchenko.opcb@ukr.net

 

Переносний низьковольтний вентиляційний агрегат «ТЕМП-НВ» призначений для видалення забрудненого повітря при проведенні зварювальних, фарбувальних, зачисних та інших робіт в недостатньо вентильованих приміщеннях (всередині цистерн, ємностей, магістральних трубопроводів і т.д.).

«ТЕМП-НВ» може використовуватися для накачування чистого повітря в колодязі різного призначення при проведенні в них зварювальних та інших видів робіт.

Агрегат виготовляється в пожежо-вибухобезпечному виконанні і може використовуватися в широкому температурному діапазоні навколишнього середовища від -40оС до +50оС.

Гнучкий, надлегкий, негорючий повітрозабірний шланг виготовляється в вогнестійкому, кислототривкому, іскрозахисному виконанні. Він приєднується до повітроприймальної лійки, обладнаної магнітним або електромагнітним фіксатором. Повітропровід є спільною розробкою МНТЦ «Темп» і УкрНДІПВ.

«ТЕМП-НВ» може працювати в польових умовах від бортової мережі автомобіля або інших джерел живлення напругою від 14 до 24 В без перетворювача.

При необхідності комплектується фіксатором (при роботі в режимі нагнітання) для забору чистого повітря з висоти 1,5-3,5 метра.

You can follow any responses to this entry through the RSS feed. Both comments and pings are currently closed.

Коментування заборонено.