Низьковольтний фільтровентиляційний агрегат «ТЕМП-НТ-М»

Jul032015

Спільна розробка МНТЦ «ТЕМП», НТУУ «КПІ» та ІЕЗ ім. Є.О. Патона

Науковий керівник розробки – д.т.н., професор Левченко О. Г.

Тел.: (044) 204-82-30, 097-699-22-97

E-mail: levchenko.opcb@ukr.net

Фільтровентиляційний агрегат «ТЕМП-НТ-М» відноситься до засобів місцевої вентиляції нового покоління. «ТЕМП-НТ-М» забезпечує видалення забрудненого повітря з важкодоступних місць, його якісне очищення і локалізацію уловленого пилу.

Агрегат призначений для видалення зварювальних аерозолів та інших шкідливих домішок з робочої зони, подальшого очищення і рециркуляції повітря у виробничих приміщеннях.

ФВА «ТЕМП-НТ-М» комплектується фільтрами, що забезпечують очищення повітря від твердих частинок. При необхідності комплектується додатковим ступенем фільтрації, що забезпечує очищення від летючих токсичних сполук азоту, фтору тощо.

Завдяки низьковольтному, вибухозахисному та радіаційно-безпечному конструктивному виконанню, а також застосування в якості одного із ступенів фільтрації тканини Петрянова (ФПП), що забезпечує високий ступінь очищення (99,5%) і радіаційну безпеку, «ТЕМП-НТ-М» може застосовуватися для збору вибухонебезпечного і радіоактивного пилу.

Гнучкий, надлегкий, стійкий до агресивних середовищ повітрозабірний шланг в вогнестійкому виконанні з’єднується з повітроприймальною лійкою і забезпечується магнітним фіксатором. Повітропровід є спільною розробкою МНТЦ «Темп» і УкрНДІПВ.

You can follow any responses to this entry through the RSS feed. Both comments and pings are currently closed.

Коментування заборонено.