XXVІ Всеукраїнська науково-методична конференція “ПРОБЛЕМИ ОХОРОНИ ПРАЦІ, ПРОМИСЛОВОЇ ТА ЦИВІЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ”

Apr122022

ШАНОВНІ  КОЛЕГИ!

КАФЕДРА ОХОРОНИ ПРАЦІ, ПРОМИСЛОВОЇ ТА ЦИВІЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського» 19 травня 2022 року проведе XXVІ Всеукраїнську науково-методичну конференцію “ПРОБЛЕМИ ОХОРОНИ ПРАЦІ, ПРОМИСЛОВОЇ ТА ЦИВІЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ”. 

Форма проведення: заочна інтернет-конференція.

  У зв’язку з війною в Україні, конференція відбудеться у заочному режимі. За її результатами буде сформовано електронний збірник матеріалів конференції, який буде розміщено на сайті кафедри http://opcb.kpi.ua.

Матеріали приймаються до 17 травня включно. Робочі мови конференції:  українська, англійська.

Обсяг доповідей має становити не менше трьох аркушів, включно зі списком використаних джерел.

Відповідальність за зміст, оформлення і надання посилань на літературні джерела несуть автори.

В одну публікацію бажано включати не більше трьох авторів.

Матеріали, які не відповідають висунутим вимогам до публікації – розглядатися не будуть.

Файли слід іменувати відповідно до прізвища першого автора, наприклад, «Петренко». Декілька статей в одному файлі не приймаються.

Матеріали для публікації просимо надсилати у електронному вигляді за електронною адресою доц., к.т.н., Полукарову Ю.О. polukarov@ukr.net.

Керівникам студентських робіт: всі роботи зі студентами прохання ретельно переглядати та перевіряти на плагіат перед направленням на вище вказану електронну адресу!!! Матеріали з показником унікальності тексту менше 70 % до збірника включатися не будуть.

Вимоги до оформлення матеріалів. Розмір листа – А4 (210 х 297 мм). Поля: верхнє – 20 мм; нижнє – 25 мм;  ліве – 25 мм; праве – 15 мм. Орієнтація – книжкова. Вирівнювання – по ширині. Шрифт – Times New Roman, 14 pt для усього тексту, у т.ч. і формул. Заголовок – великими жирними літерами, 14 pt, вирівнювання по центру. Список авторів – 12 pt, жирними літерами, курсивом. Міжрядковий інтервал – одинарний. Рисунки та таблиці не мають виходити за межі вказаних полів.

Стаття обов’язково повинна мати наступні змістовні елементи: анотації на українській та англійській мовах з переліком ключових слів на двох мовах; вступ; аналіз стану питання; мету; методики, матеріали і результати досліджень; висновки; літературу.

Увага!!! Оформлення бібліографічного опису у списку використаних літературних джерел слід виконувати згідно вимог ДСТУ 8302:2015. Приклади оформлення можна подивитись за посиланням: http://aphd.ua/pryklady-oformlennia-bibliohrafichnoho-opysu-vidpovidno-do-dstu-83022015/

Вартість публікацій становить: 30 грн. за одну публікацію. Кошти за публікації слід перераховувати на номер картки АО КБ «Приватбанк» 5168 7554 3936 5988. Отримувач: Луц Тамара Євгенівна.

Після здійснення платежу прохання обов’язково надіслати Луц Тамарі Євгенівні квитанцію про оплату на поштову скриньку t.luts@outlook.com для ідентифікації платників.

ОРГКОМІТЕТ КОНФЕРЕНЦІЇ:

д.т.н. Левченко О.Г., к.т.н. Полукаров Ю.О., ст. вик. Луц Т.Є.

Приклад оформлення матеріалів

You can follow any responses to this entry through the RSS feed. Both comments and pings are currently closed.

Коментування заборонено.