Інформація щодо графіка наповнення дисциплін «Охорона праці та цивільний захист» і «Безпека життєдіяльності та цивільний захист» на платформі Сікорський або мудл

May302020

У відповідності до рішення Адміністративної ради КПІ ім. Сікорського від 14 травня 2020 року (протокол №2) на кафедрі охорони праці, промислової та цивільної безпеки заплановано наповнити дисципліни, які викладаються кафедрою, на ресурсах платформи дистанційного навчання «Сікорський» до кінця навчального року. 

Розпочалося планове навчання за програмою підвищення кваліфікації «Розроблення дистанційних курсів з використанням платформи Moodle 3.4», по завершенню якого (03.06.2020) курси дисциплін, які викладаються кафедрою, будуть розроблені і наповнені на ресурсах платформи дистанційного навчання «Сікорський».

Заплановано розробити загальну структуру дисциплін і наповняти її у відповідності до спеціальності конкретним змістом.

Контент буде містити тексти і презентації лекцій, практичних та лабораторних робіт; відеозаписи навчальних занять; методичні рекомендацій і вказівки тощо). Буде використано можливості всіх доступних веб-ресурсів, систематичне поповнення і вдосконалення інформації та засобів навчально-методичного характеру, необхідних для засвоєння освітніх компонентів, доступних через Інтернет (локальну мережу). У результаті буде отримано інформаційний продукт/ресурс, достатній для забезпечення дистанційного навчання за дисциплінами, які викладаються кафедрою.

You can follow any responses to this entry through the RSS feed. Both comments and pings are currently closed.

Коментування заборонено.