VI Міжнародна науково-практична конференція «БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ ЯК УМОВА СТАЛОГО РОЗВИТКУ СУЧАСНОГО СУСПІЛЬСТВА

Jun022015

Згідно з рішенням загальних зборів членів Міжнародної громадської організації «Міжнародна Академія безпеки життєдіяльності» щодо проведення у поточному році науково-практичної конференції, Президія Академії пропонує провести  VI Міжнародну науково-практичну конференцію «БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ ЛЮДИНИ ЯК УМОВА СТАЛОГО РОЗВИТКУ СУЧАСНОГО СУСПІЛЬСТВА» 5-6 листопада  2015 року у м. Києві. Конференція проводиться за участі  ДУ «Національний науково-дослідний інститут промислової безпеки та охорони праці», який має подвійне підпорядкування -  Державній службі з питань праці України та Національній академії наук України.

Мета конференції:

опрацювання стратегічних напрямків забезпечення безпеки життя та здоров’я людини у різних сферах  суспільної  діяльності;

висвітлення проблем і досягнень у сфері промислової безпеки та охорони праці.

Тематика  конференції:

- безпека в різних сферах діяльності людини (промисловість, будівництво,   

        транспорт,  енергетика, бізнес, туризм та інші);

            – охорона праці, цивільний захист;

- медичні, соціальні, економічні,  психологічні, правові  проблеми   безпеки     

  життєдіяльності;  

            -  екологічна безпека;

            - питання концептуального розвитку  безпеки життєдіяльності людини;

            - питання викладання у навчальних закладах дисциплін БЖД, ОП і ЦЗ;

            - нормативно-правове забезпечення БЖД.

Офіційні мови:  українська, російська, англійська.

До участі у роботі  конференції запрошуються фахівці та вчені Національної академії наук УкраЇни, Міністерства інфраструктури України, Міністерства соціальної політики України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Державної служби з питань праці України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій,  вищих навчальних закладів Міністерства освіти і науки України, а також дійсні члени та члени-кореспонденти МАБЖД, в тому числі з Польщі, Болгарії, Словаччини.

Доповіді (статті) учасників конференції будуть опубліковані у науково-технічному збірнику матеріалів конференції «Проблеми охорони праці в Україні», а окремі статті (за бажанням) – у фаховому виданні наукових праць ДУ «ННДІПБОП». У цьому випадку матеріали  повинні відповідати вимогам до «фахових» статей.

Вартість участі у роботі конференції складає 250 грн (часткове відшкодування витрат, пов’язаних з організацією та проведенням конференції, виданням матеріалів конференції). Вартість дистанційної участі у конференції  складає  150 грн. Сплата за проживання у готелі здійснюється учасниками конференції. Сплата за участь у спільних заходах (дружня вечеря, екскурсії) здійснюється під час реєстрації учасників.

Кошти за участь у конференції надсилати: одержувач – Міжнародна Академія безпеки життєдіяльності, р/р 26008326111500 в АТ «УкрСиббанк», МФО 351005, код за ЄДРПОУ 21716091,  призначення платежу –   “За участь у конференції, ПІБ».

Для своєчасного формування програми  конференції просимо  до 15 вересня  направити  в адресу організаційного  комітету заявку на участь у конференції, матеріали статей просимо направити до 1 жовтня. Сплата за участь у конференції здійснюється після отримання учасником відповідного запрошення.   Подані статті повинні відповідати тематиці конференції, а також вимогам  до наукових праць.

Контакти  адміністраторів  пошти:

Е-mail:   gnd27@ukr.net,    tairovatn@ukr.net.3

Адреса організаційного комітету:

04060, м.Київ-60, вул. Вавилових, 10 (кім.101).

Міжнародна Академія безпеки життєдіяльності

тел. +38050 633 8379 (Громов Микола Дорофійович.),

+38099 205 4955 (Гержод Юрій Володимирович),

+38095 768 6621 (Таірова  Тамара Миколаївна.).

You can follow any responses to this entry through the RSS feed. Both comments and pings are currently closed.

Коментування заборонено.